Zolang ik me kan herinneren zie en voel ik dingen die anderen niet konden waarnemen. Sinds mijn pubertijd ben ik al getriggerd door energieën, het onverklaarbare en spiritualiteit. Spelenderwijs ben ik hiermee gaan experimenteren en ontdekken. Hierdoor heb ik o.a. geleerd om mezelf en anderen te helen, met als doel verbinden en anderen in hun kracht te zetten.

 

Mijn eigen leven is, net zoals dat voor iedereen geldt, ook niet zonder slag of stoot gegaan waardoor ik ook goed weet hoe het is om niet altijd in je kracht te staan. We krijgen allemaal dingen op ons bordje, wie je ook bent. Ik ben van mening dat alle ervaringen er zijn om de beste versie van jezelf te worden.

Naast de HBO opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en de opleiding HBO Holistisch Therapeut  heb ik (en volg ik nog steeds) allerlei cursussen en trainingen gevolgd. De meer dan 15 jaar ervaring in complexe settings binnen de jeugdzorg, aangevuld met mijn eigen levenservaringen hebben mij gevormd tot een geaarde, no-nonsense en deskundig therapeut.

 

Ik beschouw mijzelf als laagdrempelig en toegankelijk. Voor mij is geen vraag te gek. Ik zie mezelf als iemand die veel kennis heeft opgedaan van het leven en daardoor in het bezit is van veel levenswijsheid. En daardoor kan ik gemakkelijk invoelen op andere mensen en mensen helpen. Ik zie jou als geheel en niet als een patiënt. Ik wil jou helpen om dingen te begrijpen, te zien en te voelen, en samen kijken we naar een oplossing. Waarbij jij wel de regisseur blijft van jouw proces, want zo kom jij in je eigen kracht!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holistisch therapeut

©2017 Susanne Quartel | Praktijk Susanne, Heemskerkstraat 42 6828 ZG Arnhem |  Algemene Voorwaarden

Praktijk Susanne, advies, coaching en therapie
Holistisch therapeut