Tarieven

 

Consult van 60 minuten: € 80,00

Call (Skype) van 60 minuten: € 70,00

Healing op afstand van 60 minuten € 60,00

Huisreiniging van 90 minuten € 150,00

 

B-traject 4 sessies van 60 minuten € 320,00

B-traject 12 sessies van 60 minuten € 960,00

B-traject 24 sessies van 60 minuten € 1920,00

 

Genoemde prijzen zijn inclusief btw. (tarieven voor bedrijven zijn exclusief btw.). Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

Reisvergoeding

Het kan zijn dat je liever hebt dat ik bij je thuis kom of ergens anders. Denk hierbij ook aan natuurgebied, zoals een wandelsessie. Dit kan altijd in overleg, hierbij reken ik € 1,60 per km (Google maps).

 

Weinig budget?

Heb je weinig budget, leef je rond of minimum inkomen en zijn de kosten een issue voor je, maar wil je wel graag een consult of sessie? Dan kunnen we misschien iets anders afspreken en doe jij in ruil iets voor mij, vakmanschap voor vakmanschap. Schroom alsjeblieft niet, stuur me een berichtje en dan komen we er vast uit met z'n tweeën!

 

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

 

Praktijk Susanne kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten. En wanneer cliënt onder behandeling is bij een arts (specialist) vanwege een ernstige ziekte of psychiatrische stoornis of hiervan in het verleden sprake was, dient deze zijn/haar behandelend arts/specialist en Praktijk Susanne voor aanvang van een consult hiervan op de hoogte te brengen.

 

 

Praktisch

©2017 Susanne Quartel | Praktijk Susanne, Heemskerkstraat 42 6828 ZG Arnhem |  Algemene Voorwaarden

Praktijk Susanne, advies, coaching en therapie