Praktijk Susanne, advies, coaching en therapie

Weet je waarom ik voor het symbool van de lelie heb gekozen? De naam Susanne betekent “lelie”, deze bijzondere bloem zit vol symboliek. Ik heb een voorliefde voor symboliek, daarom past deze bloem bij mij en de praktijk. De lelie staat voor zuiverheid, vrouwelijkheid, liefde, beminnelijkheid, vruchtbaarheid, reinheid, maagdelijkheid en vergankelijkheid. Deze mooie woorden geven welgevormd kleur aan mijn praktijk, in het bijzonder zuiverheid, liefde & vrouwelijkheid.

De lelie

Betekenins Lelie

In mijn praktijk richt ik mij op het individu, ongeacht de leeftijd van de kinderen. Ik werk op een eigen specifieke wijze, ik kijk naar wat er nodig is op dat moment. Met andere woorden: ik voel in het moment wat er nodig is, stem dit met jou af en op basis daarvan zet ik mijn behandeling in.

 

Mijn kracht zit in kortdurende therapie en ik werk vanuit een cliëntgerichte en holistische benadering. Ik integreer reguliere behandelmethodes met een holistische visie, waarin ik aandacht heb voor verbinding met een groter geheel. Tevens behandel ik niet alleen symptomen, maar kijk ook naar de diepere oorzaak van je klachten. Ik zie klachten als een teken van disbalans en een mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen.

 

Werkwijze

Mijn werkwijze is doelgericht, no-nonsense, geen uitgebreide intake en wij gaan snel aan de slag! Tijdens het eerste consult bespreken wij jouw klacht(en) en komen wij gezamenlijk tot een plan van aanpak.

 

Ik werk energetisch. Weet je wat dat is? Ik zal uitleggen wat dit voor mij betekent. Ik geloof erin dat alles om ons heen bestaat uit energie. Alles om ons heen heeft zijn eigen energie. Mensen hebben eigen energie maar ook ruimtes hebben dit. Ik werk met deze energie, oftewel met energetische krachten. Wanneer een klant bij mij in de praktijk komt, kan ik meteen voelen aan zijn of haar energie waar ik deze persoon mee kan helpen. Ik voel bijvoorbeeld dat deze klant veel verdriet heeft en mij nodig heeft om dit verdriet los te laten en te helen. Daarnaast kan een ruimte ook een bepaalde energie bevatten, zowel positieve als negatieve energie. Voel jij je thuis onprettig, dan kan ik werken met deze energie en ervoor zorgen dat jij je weer beter gaat voelen in je eigen huis. Alles is energie en ik wil en kan ervoor zorgen dat deze positief is!

 

Wat kan je bij mij verwachten?

Deskundigheid, kennis en ervaring

Oprechte interesse, begrip en acceptatie

Een persoonlijke en gelijkwaardige benadering

Diensten

Consult

“Het allerbelangrijkste is; worden wie je werkelijk bent.”

 

Tolle

Consult

Healing op afstand

Huisreiniging & healing

Begeleidingstraject

Workshops

 

Een persoonlijk consult is er voor iedereen die hulp wil bij klachten en/of problemen. Het kan zijn dat je nu een verandering in gang wil zetten, inzicht wil krijgen in je eigen leven of het gevoel hebt dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Op zo’n moment help ik je graag verder. Deze dienst kan ook telefonisch of een call via Skype. Een Healing op afstand valt ook onder deze dienst.

 

Tijdens het consult 'voel' ik energetisch jouw systeem en de eventuele blokkades die zich in je systeem bevinden en waarom ze daar vastzitten. Gedurende het consult reset ik deze disbalans en hierdoor kan de energie weer vrij door het lichaam stromen. Dit noem ik een healing. Healing is een zeer oude en mooie techniek om klachten te behandelen.

 

Bij alle consulten maak ik gebruik van mijn hooggevoeligheid, intuïtieve en mediamieke vermogens. Ook maak ik gebruik van de helende energie, de helende levensenergie is een therapie die gebaseerd is op handoplegging. Tijdens mijn consulten, afhankelijk van iemands hulpvraag, kan ik ter aanvulling gebruik maken van wandelsessies, oplossingsgerichte therapie, chakra psychologie, reading & healing en remedies. Een consult is niet bedoeld als vervanging van behandeling door een (huis)arts of specialist.

 

 

Healing op afstand

Voel jij dat er iets geheald mag worden? Dit hoeft niet in de praktijk, maar kan ook op afstand. Op een afgesproken tijdstip bel ik je op waarbij wij starten met een intake. Daarbij vertel jij mij op welk thema jij geheeld mag worden. Vervolgens verbreken wij de verbinding en start ik met de healing. Na ongeveer een half uur bel ik je op om te vragen hoe het met je gaat en om de healing af te sluiten. Het enige wat jij hoeft te doen is een rustig plekje op te zoeken en te ontspannen.

 

Tijdens een healing hoef je niet opzoek te gaan naar een verklaring, maar laat de healing gebeuren. Laat de energie haar werk doen om je te healen.

Huisreiniging & healing

Hoe voel jij je in je eigen huis? Voel jij je niet thuis in je eigen huis? Heb je het gevoel dat iets niet klopt of voelt je leefomgeving niet veilig/niet prettig? 

Ik kan je helpen, ik kom naar je toe! Ik maak je huis energetisch schoon. Zodat jij je weer gelukkig voelt in jouw eigen huis.

Let op: er zit altijd ook een healing bij inbegrepen.

 

 

Begeleidingstraject

Voel jij je aangetrokken tot spiritualiteit en wil je meer leren?

Wil je meer weten en leren over jezelf?

Wil jij jezelf ontwikkelen op een mooie en een natuurlijk manier?

 

Dan is dit traject iets voor jou! In dit traject richt ik mij op het aanbieden van inhoudelijke kennis, lesmateriaal en tools voor het ontwikkelen van je Zelf, intuïtie, gevoeligheid en meer leren over bewust zijn.

 

Wat begint als een zoektocht naar innerlijke rust, kan evolueren tot het ontwikkelen van het 'bewustzijn'. De begeleiding kan zowel in mijn praktijk als op afstand (via Skype). De individuele begeleiding werkt helend en levensveranderend, een ware coachingtraject. Na afloop van je persoonlijke traject kan je het leven beter en gemakkelijker aan. In dit traject heb ik meer een adviserende en coachende rol. Vooraf onderzoeken we wat je nodig hebt en wat je concreet wil leren. Vervolgens maken we samen een op maat gemaakt plan van aanpak.

 

Het traject bestaat uit meerdere sessies/consulten van een uur. We plannen deze afspraken samen naar wens in. Ook kun je, als daar na het traject nog behoefte aan is, vervolgconsulten inplannen.

Susanne Quartel Advies Coaching Therapie

Workshops

Workshop:  “worden wie je werkelijk bent”

 

Datum: zaterdag (nog niet bekend) om 13:00 uur tot 17:00 uur

 

Locatie: Praktijk Susanne

 

Prijs: € 65,-

 

Wil je je vrij voelen en dichter bij jezelf? Wil jij je creativiteit laten stromen en volop genieten? Of wil je je relatie met jezelf verbeteren?

Kom dan naar deze mooie workshop en ga weer leven vanuit wie je werkelijk bent!

 

In de workshop ‘Worden wie je werkelijk bent’ gaan we dieper in op wie je nu bent en wat je graag zou willen in je leven. Ik geef je tijdens deze workshop de juiste kennis en tools waarmee je aan de slag kunt tijdens de workshop en daarna. We gaan oude stukken loslaten, transformeren en intenties vastzetten. Alles wat je daarvoor nodig hebt is binnen handbereik.

 

Onderga een volledige transformatie. Al de kanalen die je nodig hebt voor je nieuwe bestemming worden geopend. Je bent klaar voor je missie. Je levensdoel zal duidelijk zijn en worden ondersteund. Deze workshop is een bijzondere ervaring die je meer inzicht kan verschaffen over jezelf, je kwaliteiten, je emoties, je levensdoel en de wereld van transformatie.

 

Deze workshop is kort en krachtig, echt een ‘life changing event’, een ervaring die je leven verrijkt en waarmee je een nieuwe start kunt maken. Niets eindigt zonder een nieuw begin. Wanneer je klaar bent om de oude delen in jezelf los te laten, dan creëer je een nieuw avontuur in je leven. Je krijgt inzicht in je missie, balans in jezelf en ondergaat een diepe transformatie. Een zeer mooie en verrijkende ervaring! Tijdens deze workshop ontvang je diverse healings, cleaningen en korte geleide meditaties, die op verschillende lagen doorwerken. Zo zijn er o.a. aurareinigingen. Hierdoor word je energetisch gereinigd van ballast en oude blokkades. Je voelt je weer helemaal schoon en ontvangt een boost aan energie voor je nieuwe start.

 

Wat levert het nog meer op?

Je wordt zelfbewuster en opener

Je krijgt meer inzicht je eigen stukken

Meer levenslust, compassie en passie

Meer zelfvertrouwen en balans

Nieuwe denk- en gedragspatronen

Afname van uiteenlopende klachten

 

Workshop: “Helende energie”

 

Datum: zaterdag 10 nov. om 13:00 uur tot 17:00 uur

 

Locatie: Praktijk Susanne

 

Prijs: € 65,-

 

Wil je jezelf een prachtig cadeau geven? Wil je je relatie met jezelf verbeteren en liever voor je zelf zijn? Of wil je leren om te werken met de helende energie die altijd ter beschikking is om jezelf te helpen maar ook anderen? Maar weet je niet waar te beginnen?

 

Dan is dit je kans! Kom naar de Workshop Helende energie!

 

In de workshop leer je alles over energie, hoe je energie kan toepassen en hoe de helende energie werkt. Ik geef je tijdens deze workshop de juiste kennis en tools waarmee je aan de slag kunt tijdens de workshop en voor daarna. Door te werken met energie leer je om jezelf en anderen in balans te brengen. Je leert om zacht en liefdevol naar jezelf te kijken. Je leert hoe je energie kan gebruiken om fysieke en mentale ongemakken te verzachten en te verhelpen.

 

Deze workshop is een bijzondere ervaring die je meer inzicht kan verschaffen over jezelf, je emoties, je levensdoel en de wereld van helende energie. Deze workshop is kort en krachtig, je leert  zoveel! Een ervaring die je leven verrijkt en waarmee je een nieuwe start kunt maken met de helende energie. Alles wat je daarvoor nodig hebt is binnen handbereik.

 

Tijdens deze workshop ontvang je diverse healings en korte geleide meditaties, die op verschillende lagen doorwerken. Hierdoor word je energetisch gereinigd van ballast en oude blokkades, waardoor de levensenergie moeiteloos door je systeem kan stromen zodat je helemaal in je eigen kracht komt te staan, vol energie bent en je weer helemaal kan gaan stralen!

 

Wat levert het nog meer op?

 

Je wordt zelfbewuster en opener

Meer zelfvertrouwen en balans

Nieuwe denk- en gedragspatronen

Meer energie, levenslust en compassie

Afname van uiteenlopende klachten

 

De helende energie methode© heb ik zelf ontwikkeld voor mijzelf om iedereen te helpen, coachen en begeleiden om deze mooie energie te kunnen toepassen, gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen! Ieder van ons heeft het vermogen om de helende energie te ontvangen, met als resultaat dat lichaam en geest verenigd worden. Op deze manier zullen veel mensen de zegen van de helende energie kunnen ervaren. Voor alles is deze methode een unieke therapie, gebaseerd op de spirituele kracht van het universum.

 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk die zich aan getrokken voelt tot deze workshop.

 

Wat kan je in de Workshop verwachten?

Je leert alles over de helende energie, vooral wat het voor je kan doen

Je wordt tijdens de workshop ‘afgestemd’ op de helende energie

Je energiekanalen worden geopend, hierdoor begint je vermogen op een subtiele manier te ontwikkelen

Je capaciteit om je intuïtie te voelen en vertrouwen neemt toe

Tijdens de workshop krijg je het vermogen de helende-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen

Je leert de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een behandeling te geven

 

Start met deze mooie innerlijke reis!

 

Workshop:  “Bewust ZIJN”

 

Datum: zaterdag (nog niet bekend) om 13:00 uur tot 17:00 uur

 

Locatie: Praktijk Susanne

 

Prijs: € 65,-

 

Wil jij meer weten over bewust ZIJN en je hierin ontwikkelen? Wil jij meer leren over je eigen intuïtie? Ben je al een tijdje op zoek naar JOUW waarheid? En wil je leren hoe jij je kan verbinden met je ‘hoog’ sensitiviteit? Dan is de workshop bewust ZIJN zéker iets voor JOU!

 

In deze waardevolle workshop wil ik je meenemen in de wereld van het ZIJN, bewust ZIJN.  Worden wie je werkelijk bent, zodat je ware licht kan gaan stralen en jij volledig in je kracht kan staan. Het is de uitnodiging om helemaal te doorvoelen wat je altijd al bent en volop te leven vanuit jouw eigen zijn. Zonder grenzen, stagnaties of blokkades die jou ervan weerhouden jezelf te ZIJN.

 

Deze workshop is: kort, bondig en no nonsense. Met een vleugje licht en liefde!

Tijdens deze workshop nodig ik je uit om samen met mij JOUW innerlijke reis aan te gaan. Ik geef je hierbij de juiste tools, informatie en praktische oefeningen die we tijdens de workshop gaan toepassen én die je na de workshop kan integreren in je eigen leven.

 

De essentie van deze workshop gaat echt over leren voelen wat er is. Wat is jouw waarheid? Tijdens deze workshop maak ik gebruik van meditaties en healings. Mijn rol als trainer is om mij persoonlijk af te stemmen op jou individueel, waarbij ik het groepsproces niet uit het oog verlies. In al mijn andere workshops is het mijn hoogste prioriteit om jou je veilig te laten voelen, zodat je je vrij voelt om je open te stellen en te ontwikkelen. Kortom, voel jij je aangetrokken tot deze workshop? Twijfel dan niet en geef je snel op, zodat je jezelf kan (her)vinden en ZIJN.

Let op: voor al mijn Workshops geldt:

Pen en schrijfblok (om aantekeningen te maken) zelf meenemen.

De workshop is voor min. 4 max. 8 personen.

Ik zorg voor vers biologisch fruit, snacks en lekkere verse biologische theetjes.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus geef je snel op! Aanmelden kan per mail: info@praktijksusanne.nl                                                                  Niet alle evenementen staan op deze website. Kijk op mijn facebookpage voor meer geplande evenementen!

 

Hopelijk tot ziens, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Liefs, Susanne

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen."

 

Martin Luther King

Als maatschappelijk werker werk ik volgens de beroepscode, ik houd mij dus aan de strikte vertrouwelijkheid die het werk als hulpverlener met zich meebrengt. Dit houdt onder andere in dat ik als hulpverlener een beroepsgeheim heb en dat ik geen gegevens aan derden mag verstrekken zonder jouw toestemming. Aangezien ik gebonden ben aan mijn beroepsgeheim, dien je daar schriftelijk toestemming voor te geven. Alles wat binnen Praktijk Susanne gebeurt mag er zijn en dat blijft binnen de praktijk. Je verhaal is veilig bij mij.

 

Privacy

©2017 Susanne Quartel | Praktijk Susanne, Heemskerkstraat 42 6828 ZG Arnhem |  Algemene Voorwaarden

Praktijk Susanne, advies, coaching en therapie
Betekenins Lelie
Susanne Quartel Advies Coaching Therapie